Email: info@nbhobby.com

Besplatna dostava Hrvatskom poštom iznad 250 kn!

Mob: 091/624-6229

Moj račun 
Otvori navigaciju
Košarica
Zatvorite
  • Izbornik

Art Journalig Igračke

Inspiracija za ovaj Art Journaling projekt proizašla je upravo iz dostupnih nam materijala-ovaj put to su bili moosgumi motivi "Igračke" koje smo izrezali pomoću nastavka i sizzix mašine. Motive smo obojali Edding flomasterima za sve podloge - crvenim, plavim, žutim i crnim. Nakon bojanja potrebno je pričekati par minuta da se tinta flomastera osuši prije nego ih dodirujete; u protivnom boja će se skinuti.

Kovčeg smo isprintali na printeru (slika s web-a), i obojali alkoholnim flomasterima u dvije nijanse, sjenčajući rubove tamnijom nijansom. Metalni dio kovčega obojan je metallic zlatnim flomasterom na uljnoj bazi. Nakon sušenja, kovčeg smo izrezali škarama.

Stranice dnevnika obojali smo blago razrijeđenom Media Ink Morning glory pomoću spray bočice. Media Ink se razrjeđuje medicinskim alkoholom. Rubove smo dvostruko obojali (osušili prvi sloj, pa ponovili) kako bi bili tamniji.

Rub kovčega zarezan je skalpelom kako bi se mogli uvući moosgumi motivi.

Nijansom duboko modre akrilne boje pomoću šablone oslikan je prozor. Vrlo malom količinom iste boje  tehnikom drybrushinga napravljene su i cigle, također pomoću šablone.

Zvjezdice i mjesec te okvir prozora iscrtani su flomasterima za sve podloge (bijelim i žutim). Drveni pod obojan je alkoholnim markerima. Smeđim brush penom dodani su detalji na metalnim dijelovima kovčega. Kovčeg je zalijepljen ljepilom za papir.

Pomoću sizzixa i  nastavka izrezali smo slova od kartona. Prazni nastavak iskoristili smo kao šablonu. Neka od slova smo iscrtali Brush penom kroz šablonu, a neka smo obojali i zalijepili.