Email: info@nbhobby.com

Besplatna dostava Hrvatskom poštom iznad 250 kn!

Mob: 091/624-6229

Moj račun 
Otvori navigaciju
Košarica
Zatvorite
  • Izbornik

MDF ukrasi

 

Obojamo ih bijelim akrilnim primerom.

Kuglicu obojamo pearl bojom breskve. Pomoću šablone nanesemo snow pastu u obliku pahuljice i odmah pospemo gliterima. Odignemo šablonu, operemo ju i ostavimo da nam se pasta posuši. Zbog svoje structure podsjeća na snjeg. Pomoću paste u tubi – snow pen – nanesemo male točkice po rubu.  Mašna i gotovo.

 

Kuglicu obojamo mat crvenom bojom. Pomoću šablone nanesemo mineral pastu i ostavimo da se osuši. Kada se pasta osuši, nanesemo 3D ljepilo u tubi za decor foliju i pustimo da se osuši. Kada je ljepljivo na dodir zaljepimo zlatnu decor foliju, malo pritisnemo prstima i odignemo. Ostati će nam zlatni trag na mjestima gdje je naneseno ljepilo. Zaljepimo li vrućim ljepilom crvenu špagu i stavimo kockastu mašnu, naša kuglica će podsjećati na licitarsko srce.

 

Na kuglicu pomoću šablone nanesemo bijelu structur pastu. Kada se posuši sve obojamo mat crnom bojom, pazeći da dobro pokrije sve utore u pasti i ostavimo da se osuši. Prstima ili pamučnom krpicom nanosimo rain-forest i brass vosak paste. Možemo kombinirati po želji. Na bočnu stranu kuglice zalijepili smo zlatne trakice sa kamenčićima.

Kuglicu obojamo zlatnom metalic bojom. Na podlogu za mješanje stavimo gel pastu i u nju uspemo brass pigment pudera – kako je gel pasta prozirna i sjajna kada se osuši, pomoću pigment pudera dobijemo obojanu gel pastu koja će i dalje biti sjajna sa laganim odsjajem boje pudera kojeg smo stavili. Ostavimo da se osuši. Zlatnom konturom iscrtamo po želji i dodamo mašnu.

Svaku kuglicu smo ukrasili sa obje strane identično i prije stavljanja mašni potrebno ih je prelakirati sjajnim akrilnim lakom.