Email: info@nbhobby.com

Besplatna dostava Hrvatskom poštom iznad 250 kn!

Mob: 091/624-6229

Moj račun 
Otvori navigaciju
Košarica
Zatvorite
  • Izbornik

Morski mix

Na okviriću od mdf-a složit ćemo mali mix, malo decoupagea, malo mix medije. Mi ćemo se poslužiti salvetom sa morskim motivom – a vi možete iskoristiti neku sličicu uspomena sa ljetovanja.

 Na okvir špatulom nanesemo gesso pastu – nepravilno i ostavimo da se osuši.

 

U sredinu okvira zalijepimo salvetu. Na okvir pomoću heavy body gela lijepimo kućnu gazu – malo špatulom nanesemo gela i samo gazu pritisnemo i ostavimo da se osuši. Višak obrežemo. Istim gelom lijepimo školjkice u jedan kut.

Gel se može koristiti za lijepljenje svih dodataka na našim uradcima – bez obzira od kojeg materijala su izrađeni, brzo se suši, a nakon sušenja može se bojati bilo kojom bojom ili pastom.

Oštrim kistom i dvjema nijansama plave bojamo okvir – služimo se kistom da nam boja uđe u sve utore i nepravilnosti podloge.

 

Gessom i šablonom nanesemo malo kockastog uzorka, ispatiniramo prvo bijelom bojom, a ponegdje i plavom. Oko salvete sa plavom bojom i vodom napravimo sjenčanje.

 

Za imitaciju kamenčića oko školjki koristimo 3D kuglice – pomiješamo ih sa malo gela i plave boje te špatulom nanesemo na podlogu. Zbog boje i gela one će se zalijepiti.

Dok je vlažno posipamo mineral puderom – mali sitni kamenčići.

 

Školjke ispatiniramo antique pastom, a na salveti na par školjkica nanesemo 3D lak da nam budu ispupčene.