Pogledali ste sve proizvode.

Pogledali ste sve proizvode.

Blokovi za crtanje su nezamjenjivi alati za umjetnike svih razina iskustva i nude praktično i kompaktno rješenje za vaše crtaće projekte. U našem asortimanu imamo blokove za akvarel, mix media, vodene boje, ulje i akrilne boje, stripove i ilustracije te brojne druge.

Blokovi za akvarel su izrađeni od posebnog papira koji je otporan na vlagu i propušta vodu, čime omogućuje stvaranje živopisnih akvarelnih slika s bogatim teksturama i slojevima boja. Mix media blokovi su idealni za eksperimentiranje jer kombiniraju različite vrste papira, poput glatkog i teksturiranog, pružajući vam svestranost u radu s različitim medijima. Za one ekološki osviještene, u ponudi imamo i Clairefontaine blokove za crtanje od recikliranog papira.

Blokovi za vodene boje imaju glatku površinu koja omogućuje ravnomjerno nanošenje boja i stvaranje detaljnih slika s preciznim linijama. Blokovi za ulje i akrilne boje izrađeni su od papira koji je obrađen kako bi podnio utjecaj tih teških medija bez pucanja ili upijanja boje.

Za ljubitelje stripova i ilustracija, nudimo blokove za crtanje stripova i ilustracija. Sve ove specifičnosti čine naše blokove nezamjenjivim alatom za svakog umjetnika, bez obzira na stil ili tehniku. Odaberite našu kolekciju blokova za crtanje i otkrijte novu razinu kreativnosti!