Dekorativni sprejevi su sprejevi koji omogućuju brzo i jednostavno dodavanje boje, teksture ili efekata na različite površine. U ovoj kategoriji, istražite naš širok asortiman dekorativnih sprejeva prilagođenih raznim umjetničkim i dekorativnim projektima.

Primer sprej za plastiku koristi se kao prvi korak prije nanošenja boje ili drugih dekorativnih premaza. On poboljšava prianjanje boje i osigurava dugotrajnu i kvalitetnu završnu obradu. Brzo se suši, čime se ubrzava proces pripreme i omogućava brzi nastavak rada na projektu.

Naši permanentni akrilni sprejevi prilagođeni su za unutarnje i vanjsko korištenje na različitim materijalima, uključujući drvo, metal, staklo, plastiku, tekstil i papir. Sposobnost prilagodbe različitim površinama omogućava vam eksperimentiranje i stvaranje unikatnih kreativnih radova.

Neon akrilne boje u spreju nude intenzivne i svijetle boje. Posebno se ističu u svjetlu, što ih čini izvrsnim izborom za projekte koji zahtijevaju visoku vidljivost, poput znakova, umjetničkih instalacija ili dekoracija za posebne prigode.

Dekorativni srebreni sprejevi pružaju metalik sjaj koji dodaje sofisticiranost i eleganciju vašim predmetima. Savršeni su za dekoriranje raznih predmeta, uključujući namještaj, okvire za slike, vaze i druge dekorativne predmete, ili čak umjetničke instalacije. Zlatni sprejevi često su popularni u dekoriranju ili umjetničkim radovima gdje se želi postići toplina i sofisticiranost.

Odaberite dekorativni sprej iz naše ponude i ostvarite besplatnu dostavu za narudžbe iznad 33 €.