Nudimo vam raznolik izbor oblika od stiropora za sve vaše kreativne potrebe. Od jednostavnih kugli i jaja od stiropora do složenijih oblika poput srca, zvijezda i torti naš asortiman oblika od stiropora idealan je za različite vrste ručnih radova, dekoracija i edukativnih projekata.

Kugle od stiropora su svestrani materijal koji se često koristi u različitim oblicima ručnih radova, umjetničkih projekata, dekoracija i edukativnih aktivnosti. Kod nas ih možete pronaći u različitim dimenzijama.

Izuzetno su lagane, ali su istovremeno i dovoljno čvrste da izdrže različite vrste obrade i ukrašavanja. Često se koriste za izradu dekorativnih predmeta, poput božićnih ukrasa, vjenčanih dekoracija, ili kao osnova za cvjetne aranžmane.

Jaja od stiropora mogu se rezati, bojiti, lijepiti, ukrašavati šljokicama, tkaninom, čipkom ili drugim materijalima, što ih čini iznimno prilagodljivima za različite projekte. Idealna za izradu uskršnjih ukrasa, jaja od stiropora mogu se bojiti, ukrašavati i koristiti kao dio uskršnjih aranžmana ili vijenaca.

Krugovi od stiropora često se koriste za izradu dekorativnih predmeta, poput vjenčanih dekoracija, vijenaca, ukrasa za stolove i slično. Popularni su u hobi projektima, kao što su izrada modela, minijaturnih scena ili kao osnova za različite zanatske projekte.

Torte od stiropora mogu se oblikovati i ukrašavati na različite načine kako bi odgovarale temi i stilu događaja. Mogu imitirati izgled pravih torti s različitim oblicima i dizajnima. Često se koriste kao centralni dekorativni element na vjenčanjima, rođendanskim zabavama, godišnjicama i drugim proslavama. Idealne su za upotrebu u izlozima trgovina, na sajmovima vjenčanja ili za fotografiranje, gdje se traži estetski privlačan izgled bez potrebe za pravom tortom.

Kod nas možete pronaći i oblike od vate koji su izuzetno mekani i lako se oblikuju, što ih čini idealnima za projekte gdje je potrebna određena razina nježnosti i prilagodljivosti. Često se koriste za izradu dekorativnih predmeta, poput oblaka za tematske zabave, snježnih scena za zimske dekoracije ili kao elementi u cvjetnim aranžmanima.