Ova kategorija nudi širok izbor proizvoda namijenjenih umjetnicima svih razina, od amatera do profesionalaca.
Ovdje pronađite sve što vam je potrebno za vaš umjetnički rad.

Nudimo širok izbor olovki za crtanje za različite tehnike.
Ovdje možete pronaći grafitne olovke renomiranih proizvođača poput Bruynzeel, Derwent i Royal Talens Art Creation.

Pastelne olovke u boji stvaraju svijetle i živopisne crteže. Ako ste ilustrator ili samo želite brzo zabilježiti svoje skice, odaberite kvalitetne sketch olovke za skiciranje i brze crteže. U ponudi možete pronaći i setove grafitnih olovki različitih tvrdoća.
Akvarelne olovke su pogodne za razne umjetničke projekte, uključujući ilustracije, skice, i, naravno, akvarele. Kad se olovka nanese na papir, a zatim uzme kist s vodom, stvara se isti efekt kao kod akvarel boja. Zato su ove olovke često omiljeni pribor kod umjetnika.
Grafitni štapići od komprimiranog grafita omogućit će vam kontrolu nad debljinom linija.

Uz olovke za crtanje neizbježno idu gumice za brisanje i šiljila za oštrenje. Ovdje možete pronaći ergonomske gumice za brisanje ako želite drugačije držanje, ne razmazuju se i ugodne su za držanje. Brynzeel tjestasta gumica idealna je da istaknete ili ublažite prijelaze i linije na crtežima rađenim olovkom, ugljenom ili suhim pastelama.

Gumice u olovci su posebno dizajnirane za precizno brisanje i korekcije u crtanju i umjetničkim projektima.

Nudimo vam ugljen za crtanje koristi se za crtanje raznih predmeta, portreta, pejzaža i apstraktnih crteža.
Najčešće dolazi u obliku olovke, štapića i komprimiranog ugljena. Omiljen je među umjetnicima jer se lako miješa i razmazuje na papiru, omogućujući stvaranje glatkih prijelaza između tamnih i svjetlijih dijelova crteža. Često se koristi i u kombinaciji s drugim crtačkim priborom i materijalom.

Na našem web shopu možete pronaći i širok izbor slikarskih špahtli raznih oblika i namjena, pojedinačno ili u setu.

U ostalom slikarskom priboru pronađite odgovarajuće slikarske palete, sapune i posude za čišćenje kistova.

Ako ste jedan/a od onih slikara koji su organizirani i žele čuvati svoje slikarske materijale na jednom mjestu, pogledajte umjetničke mape i torbe za papire koje vam nudimo kako bi vam vaši crteži ili pribor uvijek bili pri ruci.

Sve proizvode dostavljamo u cijeloj EU, a za narudžbe iznad 70 € odobravamo popust od 10%. Narudžbe su besplatne u HR za iznose veće od 33 €.