Upustite se u uzbudljiv svijet raznih kreativnih tehnika u kojem vam nudimo sve što vam je potrebno za izradu jedinstvenih projekata, od manga crtanja do izrade sapuna i svijeća. Idealno za početnike i iskusne umjetnike!

U potkategoriji Manga, ljubitelji ove popularne japanske umjetničke forme mogu pronaći sve što im je potrebno za stvaranje vlastitih manga stripova. Od crtaćih olovaka do markera, ova kategorija nudi alate i materijale koji će pomoći u donošenju vaših likova i priča na papir.

Zentangle je umjetnička tehnika koja koristi ponavljajuće uzorke za stvaranje prekrasnih i kompleksnih slika. Ova potkategorija nudi alate poput finih olovaka i podloga za crtanje, idealnih za one koji žele istražiti meditativnu i kreativnu stranu crtanja.

Quilling ili umjetnost uvijanja papira je tehnika koja koristi tanke trake papira koje se uvijaju i oblikuju u različite oblike. U ovoj kategoriji možete pronaći širok izbor papirnih traka i alata za quilling za stvaranje detaljnih i šarenih dizajna.

U pergamano potkategoriji možete pronaći sve potrebne papire i alate za stvaranje elegantnih i delikatnih papirnih umjetnina.

Nudimo vam i metalne ringovešpage, za izradu macrame zidnih ukrasa, visećih stolica, podmetača i drugih predmeta.

Enkaustika je drevna tehnika slikanja koja koristi otopljenu voskastu boju. Ova potkategorija nudi voštane pastele i potreban alat za istraživanje ove jedinstvene i teksturalne tehnike slikanja.

Za kreativnu tehniku linoreza možete pronaći linoleumske ploče, specijalne noževe za rezanje, kao i boje i valjke, koji vam omogućuju stvaranje vlastitih otisaka.
Entuzijasti mogu pronaći sve što im je potrebno za stvaranje ručno rađenih sapuna. Od osnovnih sastojaka poput baza za sapun, eteričnih ulja, boja, do kalupa i alata, ova kategorija nudi sve za izradu personaliziranih sapuna, bilo za osobnu upotrebu ili kao jedinstvene poklone.

Za one koji uživaju u stvaranju vlastitih svijeća, ova potkategorija nudi različite vrste voskova, fitilja, boja i kalupa za svijeće. Bilo da ste početnik ili iskusni u izradi svijeća, ovdje ćete pronaći sve potrebne materijale za stvaranje mirisnih dekorativnih svijeća.

Nudimo vam širok izbor setova za slikanje dijamantima, što predstavlja kreativnu i zabavnu aktivnost. Ova umjetnička tehnika, poznata i kao Painting by diamonds, uključuje postavljanje malih, sjajnih smolastih “dijamanata” na označenu platnu, stvarajući tako detaljne i blistave slike.

Slikanje po brojevima je jedinstvena i zabavna aktivnost slikanja koja je prilagođena svim dobnim skupinama. Ova tehnika omogućuje stvaranje prekrasnih umjetničkih djela čak i onima koji nemaju prethodno iskustvo u slikanju. Ovdje možete pronaći širok izbor setova za stvaranje prekrasnih sika.

NB HOBBY&ART vam nudi jedinstvene materijale i alate koji su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili potrebe i interese različitih umjetnika i hobista za razne kreativne tehnike.