• Akrilni markeri Amsterdam S 31381 ABOJ-107

  0 out of 5
  6,10 

  Pakiranje: 1 komad, veličina: small, opis: Akrilni markeri na bazi vode, netopivi kada se osuše, otporni na svjetlo, bez mirisa, mogu se koristiti u kombinaciji s akrilnim bojama. Idu dobro na sve nemasne podloge kao sto su papir, slikarsko platno, tkanina, drvo, plastika, staklo, terakota, koža, namještaj, metal. Debljina pisanja: 2 mm.

   

 • Akrilni markeri Amsterdam M 31382 ABOJ-108

  0 out of 5
  6,60 

  Pakiranje: 1 komad, veličina: medium, opis: Akrilni markeri na bazi vode, netopivi kada se osuše, otporni na svjetlo, bez mirisa, mogu se koristiti u kombinaciji s akrilnim bojama. Idu dobro na sve nemasne podloge kao sto su papir, slikarsko platno, tkanina, drvo, koža, namještaj, metal, debljina pisanja: 4 mm

   

 • Akrilni markeri Amsterdam L 31383 ABOJ-109

  0 out of 5
  13,20 

  Akrilni markeri Amsterdam na bazi vode, netopivi kada se osuše, otporni na svjetlo, bez mirisa, mogu se koristiti u kombinaciji s akrilnim bojama. Idu dobro na sve nemasne podloge kao sto su papir, slikarsko platno, tkanina, drvo, koža, namještaj, metal, debljina pisanja: 15 mm. Veličina: large, pakiranje: 1 komad

Pogledali ste sve proizvode.

Pogledali ste sve proizvode.

Akrilni markeri su izvanredni alati za svakog kreativca koji želi dodati živost, dubinu i boju svojim umjetničkim djelima. Sadrže visokokvalitetnu akrilnu boju koja se brzo suši i trajno prianja na razne površine poput papira, kartona, drva, platna, stakla i plastike. Njihova sposobnost preciznog i jednostavnog nanošenja čini ih omiljenim alatom među umjetnicima i hobistima.

Akrilni markeri su izvrsni za različite namjene. Možete ih koristiti za crtanje, ilustracije, ukrašavanje, označavanje ili dekoriranje raznih površina. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni umjetnik, akrilni markeri su intuitivni za korištenje i omogućuju vam da brzo pretvorite svoje ideje u stvarnost.

U našoj ponudi ističu se Amsterdam akrilni markeri, koji su poznati po svojoj bogatoj pigmentaciji, postojanosti boje i širokom spektru nijansi. S njima možete postići izvanredne efekte i slojeve boja koji će oživjeti vaša umjetnička djela.

Iskoristite svoju kreativnost uz akrilne markere i istražite mogućnosti koje vam pružaju.