Repromaterijal za nakit čini srž svakog kreativnog procesa u izradi nakita. Različiti materijali predstavljaju izvor beskrajne inspiracije za umjetnike, hobiste i dizajnere, omogućavajući im da izraze svoju kreativnost i individualnost kroz svaki komad koji stvore.

U našem web shopu možete pronaći širok izbor raznog repromaterijala za kreiranje unikatnih komada nakita. S kopčama za nakit lako ćete povezati krajeve lančića, niti ili drugih materijala te omogućiti lakše stavljanje i skidanje nakita. Odaberite klasične male ili velike kopče kartije, kopče s cirkonima ili s nastavkom. Magnetne kopče su popularne jer sadrže magnete koji se privlače kada su postavljeni jedan pored drugog. To čini proces vezivanja i odvezivanja nakita vrlo brzim i jednostavnim.

Kopče za dudu, također poznate kao držači za dudu, su posebni držači koji se koriste kako bi se duda ili cucla pričvrstila za odjeću beba ili male djece. Dobre kopče za dudu su dizajnirane imajući u vidu sigurnost djece, što znači da su izrađene od materijala koji su sigurni za bebe, bez oštrih rubova ili malih dijelova koji bi mogli predstavljati rizik za gušenje. Kod nas možete kupiti kvalitetne drvene i silikonske kopče.

Pronađite i metalne alke za nakit različitih veličina i oblika koje se koriste kao osnovna komponenta pri izradi nakita. Sjajne alke pružaju elegantan i klasičan izgled, dok matirane ili patinirane alke mogu imati rustičniji ili vintage izgled.

Žabo dodacima nazivamo metalne završetke koji se često koriste u izradi nakita kako bi se uredno zatvorili krajevi špage ili užeta. Ova vrsta žabo završetaka igra ključnu ulogu u završetku nakita, pružajući stabilnost i estetski privlačan izgled. Dostupni su u različitim dimenzijama, bojama i finišima, omogućavajući umjetnicima da odaberu odgovarajući stil za svoje kreacije. Kod nas možete pronaći odgovarajuće završetke, ovisno o vrsti materijala koje koristite te tako možete pronaći žabo za flax i sajlu, žabo za kožu i špagu te mnoge druge.

Stoperi se koriste kako bi se spriječilo pomicanje perli ili drugih elemenata duž niti nakita. Oni često djeluju kao prepreke koje sprječavaju elemente da skliznu s mjesta.

Imamo širok izbor špenadli za izradu nakita. Jednostavno nanižite perle ili druge ukrase na iglu, a zatim savijte čavlić na vrhu kako biste zadržali elemente na mjestu. Nakon toga, možete koristiti špenadlu kao vezicu ili je pričvrstiti za drugi dio nakita.

U izradi nakita, udice i klipse za naušnice su ključni elementi koji omogućavaju povezivanje naušnica s ušima. Udice su male kuke koje se umetnu u rupicu na uhu, dok su klipse su alternativa udicama i koriste se za naušnice koje se pričvršćuju na uho pomoću stiskanja klipse.

U dijelovima za nakit možete pronaći širok izbor raznog sitnog repromaterijala, uključujući razne metalne elemente, medaljone, baze za prstenje, ringove za privjeske i ostalo.

Kapice za nakit su ukrasni dijelovi za izradu nakita koji se često koriste kako bi poboljšali dizajn i izgled perlica. Obično se koriste s okruglim perlicama, pružajući im uglađeni i završeni izgled.

U privjescima za narukvice i lančiće možete pronaći širok izbor boja, materijala i raznih oblika privjesaka. Za dječje narukvice i lančiće odaberite privjesak iz emajlirane kolekcije s raznim motivima prilagođenim djeci. Za retro izgled birajte privjeske i lančiće u drvenoj varijanti ili retro metalu.

Lanci za nakit su važna baza za stvaranje ogrlica, narukvica ili drugih komada nakita koji se nose oko vrata, ruke ili drugih dijelova tijela. Ove lance možete pronaći u različitim stilovima, debljinama i oblicima, od finih i nježnih do grubih i izražajnih. Možete se odlučiti i za bazu od kaučuk gume, flaksa, elastike u boji, kože, konca za nakit i drugog. Pogledajte i širok izbor žica u bojama i raznih sajli za nakit.

Odaberite dijelove za nakit iz naše kolekcije i odobrit ćemo vam popust od 10% na sve narudžbe iznad 70 €. Dostava je besplatna za kupovinu iznad 33 €.