• ivory-resin-set-2x40-ml

  Ivory resin 25525 VPMZM-12

  0 out of 5
  12,81 

  Pakiranje: 2 x 40 ml, opis: mješa se u omjeru 1 na 1, suši se 30-40 min ovisno o temperaturi i tada je još flexibilan. Idelalan za modeliranje/prilagođavanje podlozi ili izrezivanje. Kompletno suh je kroz cca 2h. Koristi se u izradi nakita, 3D dekoracija…

 • Crystal resin 37115 VPMZM-111

  0 out of 5
  9,40 

  Pakiranje: 100 ml, opis: 2×50 ml

 • Crystal resin 100 ml (50+50 ml)

  0 out of 5
  10,88 

  Crystal resin je čvrst i proziran. U jednokratnoj posudi pomiješajte isti omjer iz bočice A i bočice B, promiješajte drvenim ili plastičnim štapićem količinu koju ćete koristiti. Može se koristiti i kao lak. Prilikom upotrebe koristite zaštitne rukavice i masku. Suši se 24 sata. Pakiranje: 100 ml. (2×50 ml)

 • Crystal resin 31752 VPMZM-112

  0 out of 5
  25,22 

  Pakiranje: 300 ml., opis: 2×150 ml

 • Super Glass Resin set 25609 VPMZM-104

  0 out of 5
  9,82 

  Pakiranje: 2×40 ml., opis: dvokomponentna, prozirna zanatska smola koja ima nežuteću formulu. Pomiješajte dvije komponente u omjeru 1: 1 po volumenu. Nanesite u silikonske kalupe ili izlijte izravno na vaš predmet. Preporučuje se za manje predmete i površine. Debljina sloja ne bi trebala prelaziti 2 mm u slučaju kalupa, no možete stvoriti više slojeva kako biste stvorili deblje predmete. Lijevani predmet moći ćete ukloniti nakon 24 sata sušenja, ali materijal će u ovom trenutku i dalje biti fleksibilan. Ukupno vrijeme sušenja je 72 sata, tada će materijal postati vrlo krut i postojan. Za bojanje dodajte Resin Tint za neprozirnu ili Media Ink za prozirne boje te Art Micas i Metal Pigments za dodatnu svjetlucavost. Za posebne efekte također možete uključiti u svoje projekte smole Metalne pahuljice, Galaxy pahuljice, obojene folijske pahuljice ili mikrokuglice. Upotrijebite alkohol za trljanje za čišćenje alata, uklanjanje mjehurića ili za postizanje specijalnih efekata. Na površini se mogu pojaviti mali mjehurići koje uklonimo jednostavnim trikom – heat gunom (ukoliko ga imamo) ili upaljačem za plin kojim palimo štednjak – lagano prijeđemo preko površine kalupa (medaljona) i mjehurići jednostavno nestanu a površina ostane glatka i prekrasno “staklena”. Osušena smola može se brusiti i polirati.

 • Super Glass Resin set 25578 VPMZM-90

  0 out of 5
  22,30 

  Pakiranje: 2×125 ml., opis: dvokomponentna, prozirna zanatska smola koja ima nežuteću formulu. Pomiješajte dvije komponente u omjeru 1: 1 po volumenu. Nanesite u silikonske kalupe ili izlijte izravno na vaš predmet. Preporučuje se za manje predmete i površine. Debljina sloja ne bi trebala prelaziti 2 mm u slučaju kalupa, no možete stvoriti više slojeva kako biste stvorili deblje predmete. Lijevani predmet moći ćete ukloniti nakon 24 sata sušenja, ali materijal će u ovom trenutku i dalje biti fleksibilan. Ukupno vrijeme sušenja je 72 sata, tada će materijal postati vrlo krut i postojan. Za bojanje dodajte Resin Tint za neprozirnu ili Media Ink za prozirne boje te Art Micas i Metal Pigments za dodatnu svjetlucavost. Za posebne efekte također možete uključiti u svoje projekte smole Metalne pahuljice, Galaxy pahuljice, obojene folijske pahuljice ili mikrokuglice. Upotrijebite alkohol za trljanje za čišćenje alata, uklanjanje mjehurića ili za postizanje specijalnih efekata. Na površini se mogu pojaviti mali mjehurići koje uklonimo jednostavnim trikom – heat gunom (ukoliko ga imamo) ili upaljačem za plin kojim palimo štednjak – lagano prijeđemo preko površine kalupa (medaljona) i mjehurići jednostavno nestanu a površina ostane glatka i prekrasno “staklena”. Osušena smola može se brusiti i polirati.

 • Super Glass Resin set 25579 VPMZM-91

  0 out of 5
  41,01 

  Pakiranje: 2×250 ml., opis: dvokomponentna, prozirna zanatska smola koja ima nežuteću formulu. Pomiješajte dvije komponente u omjeru 1: 1 po volumenu. Nanesite u silikonske kalupe ili izlijte izravno na vaš predmet. Preporučuje se za manje predmete i površine. Debljina sloja ne bi trebala prelaziti 2 mm u slučaju kalupa, no možete stvoriti više slojeva kako biste stvorili deblje predmete. Lijevani predmet moći ćete ukloniti nakon 24 sata sušenja, ali materijal će u ovom trenutku i dalje biti fleksibilan. Ukupno vrijeme sušenja je 72 sata, tada će materijal postati vrlo krut i postojan. Za bojanje dodajte Resin Tint za neprozirnu ili Media Ink za prozirne boje te Art Micas i Metal Pigments za dodatnu svjetlucavost. Za posebne efekte također možete uključiti u svoje projekte smole Metalne pahuljice, Galaxy pahuljice, obojene folijske pahuljice ili mikrokuglice. Upotrijebite alkohol za trljanje za čišćenje alata, uklanjanje mjehurića ili za postizanje specijalnih efekata. Na površini se mogu pojaviti mali mjehurići koje uklonimo jednostavnim trikom – heat gunom (ukoliko ga imamo) ili upaljačem za plin kojim palimo štednjak – lagano prijeđemo preko površine kalupa (medaljona) i mjehurići jednostavno nestanu a površina ostane glatka i prekrasno “staklena”. Osušena smola može se brusiti i polirati.

 • UV Resin Hard 25584 VPMZM-92

  0 out of 5
  8,89 

  Pakiranje: 20 ml., opis: jedna komponenta, potpuno prozirne smole koja se učvrščuje UV svjetlom. Ovisno o debljini sloja, trebate koristiti UV svjetlo 20 sekundi za tanke slojeve i 2 minute za deblje slojeve (maksimalno 3 mm odjednom) da biste smolu sušili.
  Nanesite tvrdu smolu na vrh projekata u tankom sloju kao lak ili lijevajte male 3D forme koristeći male silicijske kalupe s oba. Obojajte medijskim tintom, pazite da svjetlost prođe kroz materijal. Ako svojoj kreaciji dodate neprozirne elemente, nanesite više slojeva i temeljito učvrstite UV svjetlom svaki sloj. Hard smola stvrdnjava vrlo kruto i izdržljivo, Soft otvrdnjava fleksibilno i ima gumenastu mekoću.

Različite vrste epoxy smola

U svakodnevnom govoru, izraz “epoksidna smola” često se skraćuje na “epoxy smola” ili jednostavno “resin”. Street art umjetnici često koriste epoxy smolu kako bi zaštitili svoja djela od vanjskih elemenata poput kiše i sunca, pružajući izdržljivu i prozirnu zaštitu koja čuva boje i detalje umjetničkog rada.

Epoxy smola je popularan materijal za izradu nakita, gdje umjetnici mogu ulijevati smolu u različite oblike, uključujući privjeske, naušnice i prstenje. Dodatno, mogu se dodavati boje, sjajila ili ukrasni elementi za stvaranje jedinstvenih komada nakita. Izrađivači nakita često koriste smolu koja imitira slonovaču za stvaranje ogrlica, naušnica, narukvica i prstenja. Također, može se koristiti za izradu ukrasnih predmeta poput okvira za slike, svjetiljki, vaza ili drugih dekorativnih elemenata. Važno je napomenuti da korištenje sintetičkog proizvoda poput Ivory Resina promiče održivost i etičko ponašanje u umjetničkom i kreativnom radu jer se izbjegava korištenje prirodnih resursa slonovače.

Ako tražite bistru i prozirnu epoxy smolu s visokom transparentnošću i sjajem, onda svakako pogledajte Crystal resin. Osim za izradu nakita, može se koristiti i za stvaranje sjajnih i prozirnih završnih slojeva na stolovima ili pultovima, dodavanje slojeva za postizanje dubine u umjetničkim djelima i ostale primjene.

UV epoxy smole često se koriste u raznim projektima, uključujući popravak sitnih oštećenja ili pukotina na predmetima, izradu malih modela, figura ili drugih objekata.

Upotreba različitih epoxy smola ne samo da štiti i oživljava umjetnička djela, već omogućava i izradu jedinstvenih komada nakita, ukrasnih predmeta i dekoracija.

Naručite online i ostvarite besplatnu dostavu za narudžbe iznad 33 €.