Najširi izbor dekorativnih prahova i pudera

Dekorativni prahovi i puderi koriste se za dodavanje boje slikama, crtežima ili drugim kreativnim radovima. Mogu se miješati sa sredstvima za vezivanje kako bi se stvorile boje sa specifičnim efektima, poput sjaja ili matiranja.

U našem širokom asortimanu možete pronaći najkvalitetnije Pentart proizvode za svoje kreativne projekte. Embossing puderi predstavljaju poseban tip praha korišten u tehnici poznatoj kao embosiranje, često primijenjivanoj u scrapbookingu, izradi pozivnica, čestitki i drugim papirnim projektima kako bi se postigao izdignuti ili reljefni efekt na papiru.

Ako se bavite 3D modeliranjem, mineralni puderi koriste se za stvaranje različitih tekstura i efekata na modelima, a također su odlični u izradi ukrasa, scrapbookinga ili personaliziranih poklona. U umjetničkim projektima, mineralni puderi pružaju boju, teksturu i posebne efekte, koristeći ih u slikanju, crtanju ili stvaranju 3D tekstura.

Mica mineralni prah, s blistavom i reflektirajućom površinom te raznolikim bojama i veličinama čestica, idealan je za dodavanje sjaja u izradi nakita. Ovaj mineralni prah također nalazi primjenu u raznim tehnikama poput izrade svijeća, ukrasnih kutija i drugih dekorativnih predmeta.

Svestrani pigment puderi pružaju širok spektar primjena – od bojenja tkanina do ukrašavanja scrapbooking stranica i kolaža, pa sve do bojanja različitih materijala poput drva, keramike i papira. Ovi pigmenti miješaju se s prozirnim materijalima poput smola, gline ili epoksida kako bi stvorili različite boje i efekte u izradi nakita.

Za metalik sjaj preporučujemo metalne pigmente. Mogu se miješati s bojama ili drugim medijima kako bi se postigla željena metalna boja. Korisni su umjetnicima, u izradi nakita, keramici i lončarstvu te drugim kreativnim područjima.

Neonski pigmenti u prahu stvaraju intenzivne i svijetle boje slične onima u neon znakovima. Često se koriste u umjetničkim projektima na tkanini kako bi se postigli živopisni uzorci koji ostaju vidljivi čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Tekući resin tint će vam pomoći postići jasne, vibrantne boje u svojim epoksidnim projektima, poput izrade nakita, stolova, umjetničkih radova na platnu ili drugih predmeta.

Bilo da ste umjetnik, kreativac ili ljubitelj dekorativnih projekata, naša ponuda nudi raznolike opcije za svaku kreativnu potrebu. S visokokvalitetnim proizvodima omogućujemo vam da izrazite svoju jedinstvenu viziju i postignete izvanredne rezultate u svim područjima.

Posebno podržavamo kreativce u HOBBY&ART shopu, stoga vam odobravamo 10% popusta na sve narudžbe iznad 70 € i besplatnu dostavu za narudžbe iznad 33 €.