Naša kategorija plastičnih perlica obuhvaća perle u različitim oblicima, uključujući okrugle, ovalne, četvrtaste i mnoge druge. Također, nudimo perle različitih veličina koje će vam omogućiti kreiranje raznih uzoraka i tekstura.

Plastične perlice su praktične u izradi nakita jer su lagane, izdržljive i pristupačne. Ova kategorija perlica je idealna za početnike, ali i za iskusne umjetnike koji žele eksperimentirati s različitim materijalima. Pogodne su za različite tehnike izrade nakita, uključujući tkanje perlica, nizanje, izradu narukvica, ogrlica, naušnica te raznih ukrasnih predmeta i projekata.

Imamo širok spektar nijansi, od osnovnih boja do živopisnih tonova i pastelnih varijacija. S stotinama dostupnih boja, pružamo vam mogućnost odabira perlica koje najbolje odražavaju vašu kreativnost i estetiku projekta. Bez obzira tražite li klasične tonove, trendi boje ili nešto između, naša paleta boja osigurava da pronađete savršenu nijansu za svaki projekt izrade nakita.

U našem web shopu nudimo i sjajnu ponudu koja uključuje setove akrilnih perlica zajedno s potrebnim priborom za izradu nakita. Ovi setovi pružaju praktično rješenje za sve ljubitelje izrade nakita, omogućujući vam jednostavan početak vaših stvaralačkih projekata.

Ističemo i raznovrstan izbor plastičnih perlica s unikatnim oblicima poput medvjedića, slonića, slova, brojeva i sličnih elemenata. Oduševit ćete se raznovrsnim likovima koji su savršeni za izradu dječjeg nakita ili veselih i nekonvencionalnih komada