Nudimo vam širok izbor različitih materijala i predmeta koji se koriste za stvaranje dekorativnih elemenata u različitim kreativnim projektima, bilo da se radi o umjetničkim radovima, ručnim radovima, uređenju prostora ili drugim kreativnim poduhvatima. Ova kategorija pruža raznolike opcije za ljude koji vole dodavati osobni pečat svojim projektima i prostorima.

U našoj ponudi možete pronaći mini staklene kuglice, čaroban dekorativni materijal koji se koristi u raznim kreativnim projektima. Ove sitne staklene kuglice često dolaze u različitim bojama, veličinama i finišima, pružajući kreativcima i hobistima mnogo opcija za izražavanje svoje kreativnosti. Mogu se koristiti u izradi nakita, za dekoriranje svijeća, kao dodatak raznim minijaturnim scenama ili kao ukrasni detalji na torbama, odjeći ili slično.

Dekorativna stakalca često se koriste u svjetlosnim aranžmanima kako bi raspršila svjetlost i stvorila blagi, difuzni sjaj. Ova stakla mogu se postaviti oko svjetiljki, svijeća ili lampi kako bi se postigao učinak meke i ugodne rasvjete. Često se koriste kao sastavni dio cvjetnih aranžmana ili kao ukras u vazama.

Razne pribadače i čavlići u boji, osim svoje osnovne funkcije pričvršćivanja papira ili materijala, mogu dodati dozu boje, stila i organizacije.

Dekorativni pijesak predstavlja atraktivan materijal koji se koristi u raznim kreativnim projektima i dekoracijama. Može se koristiti za ukrašavanje staklenih posuda, vaza ili terarija. Pijesak se često koristi u umjetničkim projektima, poput slikanja pijeskom ili stvaranja reljefnih slika.

U kategoriji dekorativnog repromaterijala pronaći ćete širok izbor drvenih i plastičnih figurica životinja te resin deko motiva.

Kudeljna špaga predstavlja vrstu užeta koje se izrađuje od kudelje, odnosno grubo isprepletanih i neobrađenih vlakana. Često se koristi u umjetničkim i dekorativnim projektima, kao što su izrada maketa, umjetničkih instalacija ili rustikalnih dekoracija.

Dekorativna žica dolazi u različitim bojama i često se koristi za izradu raznolikog nakita, za oblikovanje i ukrašavanje okvira za slike ili ogledala te u drugim umjetničkim projektima. Umjetnici je često koriste kako bi dodali dimenziju i strukturu svojim radovima.

U hobijima poput izrade minijatura ili modelarstva, dekorativna žica koristi se za stvaranje sitnih detalja i struktura.

Pronađite odgovarajući materijal i naručite online. Za sve narudžbe iznad 33 € dostava je besplatna. A za narudžbe iznad 70 € odobrit ćemo vam dodatan popust od 10%.