U NB HOBBU&ART shopu razumijemo da srce decoupagea leži u ljepoti i kvaliteti salveta koje se koriste. Zato smo pripremili asortiman koji nije samo raznolik, već i govori mnogo u smislu kvalitete i estetskog izgleda.
Decoupage salvete u našoj kolekciji odabrane su  zbog svoje kvalitete, teksture i trajnosti kako bi vaši decoupage projekti trajali duže i izgledali živopisnije.

Od suptilne elegancije cvjetnih uzoraka, nostalgičnih motiva, preko morskih motiva  i klasičnih podloga salveta, naše salvete nude mnoštvo dizajna koji odgovaraju svakom raspoloženju i temi.
Za blagdanske teme nudimo naše posebne božićne i uskršnje tematske salvete.
Zaronite u selekciju koja se kreće od klasičnih motiva do modernih dizajna, zadovoljavajući sve umjetničke ukuse.

Bilo da ste iskusni majstor ili tek počinjete, naše salvete su savršene za razne projekte, uključujući scrapbooking, obnavljanje namještaja i poboljšanje kućnog dekora.

Papirnate maramice su također čest izbor za decoupage projekte zbog svoje tanke i fleksibilne strukture. Lako se lijepe na različite površine i idealne su za stvaranje glatkih, bešavnih završetaka na dekorativnim predmetima.

Za početnike u decoupageu, papirnate maramice mogu poslužiti kao odličan materijal za vježbanje tehnika prije prelaska na skuplje ili složenije materijale.