Crtanje stripova i Manga – Pronađite savršen alat za vaš stil

Dobrodošli u svijet mange i stripova, gdje svaki ljubitelj ove popularne japanske umjetničke forme može pronaći sve što mu je potrebno za stvaranje vlastitih remek-djela. Nudimo vam pažljivo odabran asortiman alata neophodnih svakom umjetniku za crtanje stripova i mange, bilo da je početnik ili profesionalac.

Prosfesionalni pribor za crtanje stripova i mange

Naša ponuda uključuje visokokvalitetne materijale za crtanje stripova i manga. Svi proizvodi su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili vaše potrebe bez obzira na stil ili razinu iskustva.

Manga Set Koi

Manga Set Koi pruža sve što vam je potrebno za stvaranje živopisnih manga crteža. Ovi brushpenovi, na bazi vode, vraćaju se u svoj prvobitni oblik nakon svakog poteza kistom. Ova karakteristika olakšava crtanje linija različitih debljina što ih čini idealnim alatom za ilustracije, kaligrafiju, mangu, stripove, kao i za dizajnere i umjetnike općenito.

Manga Set Pigma

Ovi markeri i olovka idealni su za crtanje i ilustriranje različitih stilova i tehnika uključujući mangu, stripove, ilustracije, kao i za tehničke crteže. S njima je moguće postići precizne linije i detalje, što čini ovaj set savršenim alatom za umjetnike i ilustratore.

Sakura Pigma Sensei set

Sakura Pigma Sensei set je kompletni set alata za crtanje koji uključuje 4 različite veličine Pigma Sensei markera: 0,3 mm, 0,4 mm, 0,6 mm i 1 mm. Ovi markeri su posebno prilagođeni za precizno crtanje linija različitih debljina i stvaranje detalja.

Sakura Pigma Sephia Set

Manga set Pigma Sephia je kolekcija od 4 Pigma Sephia markera različitih veličina: 0,25 mm, 0,45 mm, 1 mm i brushpena. Ovi markeri su vodootporni, permanentni i brzo se suše te su izvrstan pribor za crtanje i ilustriranje.

Svojstvo vodootpornosti osigurava da crtež ostane netaknut čak i pod utjecajem vode, što je ključno za očuvanje i zaštitu umjetničkih djela. Brzo se suše i postaju permanentni.

Sakura Pigma Micron Setovi

Sakura Pigma Micron setovi pružaju fineliner olovke u različitim veličinama i bojama i brushpen što omogućuje stvaranje preciznih manga i strip crteža. Setovi uključuju različite kombinacije Pigma Micron finelinera za sve vaše potrebe u crtanju manga i stripova.

Specijalizirani papiri za crtanje stripova i mangi

Odaberite iz naše ponude specijaliziranih papira, idealnih za crtanje stripova i mangi. Bilo da tražite glatku ili grubu teksturu, naši papiri osiguravaju optimalnu površinu za stvaranje vaših remek-djela.

Zašto odabrati Sakura Pigma Micron Finelinere?

  • Vrhunska preciznost: Idealan alat za crtanje stripova, mange i ilustracija
  • Netoksični: Sigurni za upotrebu, bez mirisa
  • Vodootporni: Trajni i postojani crteži na raznim površinama
  • Arhivska kvaliteta: Otporni na blijeđenje i razmazivanje

Hobby online shop – Sve na jednom mjestu

Na našem online shopu pronađite sve što vam je potrebno za crtanje stripova i manga. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 33 €.

Otkrijte raznolikost naših proizvoda za crtanje stripova i manga, eksperimentirajte s različitim tehnikama i pustite da vašoj kreativnosti da cvjeta.