Sve za kreativce

Dobrodošli u našu veliku kategoriju “Hobby boje, mediji i pribor”, gdje otvaramo vrata svima koji cijene kreativno izražavanje i umjetnost.  Bilo da ste strastveni umjetnik, kreativac, hobist, roditelj koji želi potaknuti kreativnost kod djece ili samo želite provesti vrijeme stvarajući nešto lijepo, ovdje ćete pronaći široki spektar boja, medija i pribora za razne kreativne tehnike.

Boje su srce svakog umjetničkog djela. Naša ponuda uključuje razne vrste hobby boja poznatih brendova poput Pentarta, Bryunzeel, Ecoline i mnogih drugih. Ovdje možete pronaći akrilne boje, vodene boje, tempere, akvarel boje i mnoge druge. Svaka vrsta boje ima svoje jedinstvene karakteristike, akrilne boje su brze za sušenje i mogu se koristiti na različitim površinama, dok su vodene boje nježne i idealne za ilustracije. Neovisno o vašim preferencijama, boje su ključni alat za iskazivanje vaše kreativnosti i izražavanje osjećaja.

Pored boja, konture i markeri igraju važnu ulogu u detaljnom crtanju i stvaranju preciznih linija i oblika. Markeri nude intenzivne boje i različite debljine vrhova kako biste postigli različite efekte u svojim radovima. Olovke, bojice i ugljen također su sjajni alati za crtanje i stvaranje različitih tonova i tekstura.

Dekor soft boje dodaju nježnost i mekoću vašim umjetničkim djelima. One su idealne za stvaranje ukrašenih pozadina, detaljnih radova i ilustracija. Mogu se miješati i složiti kako bi postigli dubinu i teksturu u vašim radovima. Za one koji vole eksperimentirati, postoji i širok izbor specijaliziranih boja za različite površine poput tkanine, kože, svile, stakla i keramike.

Kaligrafija omogućuje izražavanje kroz umjetnost lijepog rukopisa, dok embossing puderi dodaju 3D efekte na vaše kartice i projekte. S raznim prahovima, puderima i pigmentima možete dodati bljesak i šljokice vašim umjetničkim djelima. Patina i pozlata dodaju klasični šarm vašim projektima.

U ovoj kategoriji možete pronaći materijale i pribor neovisno o razini iskustva koje posjedujete i kreativnoj tehnici koju koristite. Bilo da želite strukturno slikati, crtati, točkati mandale, oslikavati ili raditi decoupage projekte, ovdje možete pronaći sve što vam je potrebno za ostvarivanje svojih kreativnih vizija. Svi naši artikli nalaze se na zalihama i dostupni su vam u nekoliko klikova. Narudžbu možete preuzeti i osobno u Zagrebu, King Cross Jankomir, Puls Hobby store. Dostava je moguća u svim zemljama EU.
Na narudžbe iznad 70 € odobravamo popust od 10%. Besplatna dostava u Hrvatskoj za iznose iznad 33 €.

Kreativno izražavanje je nevjerojatan način za izražavanje emocija, razvijanje vještina i istraživanje novih ideja. Bez obzira na to koristite li umjetnost kao terapiju, način izražavanja svojih stavova i poruka ili samo kao način opuštanja i uživanja u stvaranju, ova kategorija je mjesto gdje možete pronaći sve što vam je potrebno za svoje kreativne projekte. Istražite našu ponudu, pronađite inspiraciju i oslobodite svoju kreativnost.