Pogledajte naš bogat izbor vune i pribora za pletenje, idealnih za sve od iskusnih pletilja do početnika u ovom hobiju. Ova kolekcija uključuje različite vrste vune, od klasične vune za tople džempere i šalove do specijalizirane vune za filcanje, kao i raznovrsni pribor poput igala za pletenje i kukičanja.

Akrilna vuna je savršena za svakodnevne projekte, kao što su dječje igračke ili dekorativni predmeti za dom. Izdržljiva je, laka za održavanje i dolazi u širokom spektru boja.
Vuna za filcanje je specijalna vuna koja se koristi za tehniku filcanja. Idealna je za izradu čvrstih i teksturiranih predmeta poput torbica, šešira ili umjetničkih instalacija.

Vuna “Sock” je specijalizirana vrsta vune koja se koristi za izradu čarapa. Ova vrsta vune je posebno dizajnirana da bude izdržljiva, elastična i udobna za nošenje, što je čini idealnom za izradu čarapa koje će biti tople, meke i trajne.

U našoj ponudi možete pronaći i pribor za pletenje koji uključuje korisne alate poput igala za filcanje s drškom i drugih pomoćnih alata koji olakšavaju proces pletenja.

Bambusove igle za su lagane i udobne za držanje, smanjujući umor ruku tijekom dugih sati pletenja. Dolaze u različitim veličinama, prilagođavajući se različitim vrstama projekata.

Igle za kukičanje omogućavaju stvaranje detaljnih uzoraka i tekstura u pletenim radovima.

Bilo da pletete elegantne šalove, tople džempere ili moderne kape, naša vuna pružit će vam savršenu osnovu za vaše kreacije.
Pletenje nije ograničeno samo za odjeću; stvorite ukrasne jastuke, prekrivače ili zidne tapiserije koje dodaju toplinu i teksturu vašem domu.
Ručno izrađeni pleteni predmeti su divni pokloni, a pletenje može biti i zabavan edukativni hobi.

Naručite online i ostvarite popust od 10% na sve narudžbe iznad 70 €.