Božićne podloge i baze predstavljaju temelj za svaku blagdansku dekoraciju, nudeći raznolikost stilova i materijala koji mogu poslužiti kao osnova za vaše božićne kreacije. Od drvenih ploški s korom koje donose prirodni, rustikalni osjećaj vašem domu, preko dekorativnih plastičnih teglica koje se mogu koristiti za izradu jedinstvenih blagdanskih aranžmana, do elegantnih vjenčića koji mogu biti ukrašeni po vašoj želji, ova kategorija nudi sve što vam je potrebno za stvaranje osobnog božićnog ugođaja.

Drvene ploške s korom idealne su za kreativne projekte i pružaju robusnu, ali šarmantnu podlogu za svijeće, figurice ili kao samostalni dekorativni element. Dekorativne plastične teglice otvaraju prostor za kreativnost, bilo da ih ispunjavate božićnim ukrasima, svijećama ili kombinirate s drugim dekorativnim elementima za stvaranje jedinstvenih centara za blagdanski stol.

Vjenčići, bilo da su izrađeni od prirodnih materijala poput jute i slame ili modernih materijala vjenčića od ratana, nude beskrajne mogućnosti za ukrašavanje. Mogu se obaviti svjetlucavim trakama, ukrašavati božićnim kuglicama ili prirodnim elementima poput češera i bobica, stvarajući toplu dobrodošlicu na vratima vašeg doma ili kao adventski vijenac na stolu.

Kugle i polutke od stiropora pružit će fantastičnu osnovu za izradu vlastitih božićnih ukrasa, od snježnih ljudi do ukrašenih kugli koje se mogu koristiti za dekoraciju božićnog drvca ili kao dio većeg dekorativnog aranžmana. S njima možete eksperimentirati, dodavajući boje, teksture i različite materijale kako biste stvorili ukrase koji odražavaju vaš osobni stil i dodaju poseban pečat vašem blagdanskom dekoru.

Naručite svoje božićne podloge i baze online. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 33 €.