Nudimo vam širok izbor alata i pribora za sve vaše potrebe u ručnim radovima, šivanju, izradi nakita i drugim kreativnim projektima. Naš asortiman obuhvaća visokokvalitetne škare različitih veličina i oblika, kao i raznovrsni pribor koji će zadovoljiti potrebe svakog kreativca. Ponuda škara uključuje modele za svaku potrebu, od laganog tkanina do težih materijala. Ergonomski dizajnirane za udobnost i preciznost, naše škare osiguravaju čiste i ravne rezove svaki put.

Za rad s kožom nudimo setove alata za kožu. Ovi setovi uključuju sve potrebne alate za rezanje, oblikovanje i ukrašavanje kože. Savršeni su za izradu torbi, novčanika i drugih kožnih proizvoda.

Rezalice za papir su neophodne za precizno rezanje papira, kartona i drugih sličnih materijala. Idealne su za scrapbooking, izradu pozivnica i umjetničkih projekata, pružajući čiste i ravne rezove.

Bušači rupa su idealni za dodavanje funkcionalnih i dekorativnih rupa u različite projekte. Dolaze u različitim veličinama i oblicima, omogućujući vam da lako dodate rupe za šivanje, ukrase ili montažu.

Ako ste ljubitelj quilling tehnike, svakako preporučujemo alat za oblikovanje trakica. S njim možete precizno uvijati trakice, što je ključno za stvaranje urednih i simetričnih quilling oblika.

Odaberite uz naše ponude škara i ostalog pribora i naručite online. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 33 €.