Naši papiri za dekupaž su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili potrebe i najzahtjevnijih umjetnika i hobi entuzijasta. Od klasičnih do modernih dizajna, naši papiri za dekupaž pružaju izvanrednu kvalitetu i stil za svaku priliku.

Naša kolekcija uključuje širok raspon dizajna, od tradicionalnih cvjetnih uzoraka do suvremenih apstraktnih motiva, omogućujući vam da pronađete savršen papir za svaki projekt. Izrađeni su od finih i trajnih materijala kako bi osigurali glatko nanošenje i dugotrajne rezultate.

Naši rižini papiri su izuzetno tanki i snažni, idealni za delikatne projekte dekupaža. S njihovom sposobnošću da upijaju boje, oni su savršeni za detaljne radove i dodaju sofisticiranu teksturu vašim kreacijama.
Ovdje možete pronaći papire posebno dizajnirane za dekupaž, s raznovrsnim uzorcima i bojama. Od vintage motiva do modernih uzoraka, ovi papiri su savršeni za dodavanje života i boje svakom projektu.

Za one koji traže precizno izrezane dizajne, naši die cut motivi su idealni. Oni dolaze u različitim oblicima i temama, pružajući vam gotove elemente za brzo i efikasno ukrašavanje.

Transfer papiri omogućuju vam da prenesete omiljene dizajne na različite površine. Oni su savršeni za stvaranje složenih i detaljnih uzoraka na namještaju, zidovima ili bilo kojoj drugoj površini.

Bez obzira na vaš stil ili projekt, naši papiri za dekupaž nude kvalitetu, raznolikost i inspiraciju koja će obogatiti svaki vaš kreativni pothvat. Otkrijte savršen papir za vaš sljedeći projekt dekupaža.

Nudimo vam besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 33 €.