Nudimo vam raznolik izbor kukica, kopči i ostalih sitnih dodataka za sve vaše potrebe u izradi torbi, nakita i modnih dodataka. Naš asortiman uključuje sve od malih i diskretnih kukica do elegantnih i dekorativnih kopči, idealnih za različite vrste odjevnih predmeta i modnih kreacija.

Naši mehanizmi i kopče za torbe su dizajnirani da pruže sigurnost i stil. Od jednostavnih kopči do sofisticiranih zatvarača, imamo sve što vam je potrebno za svaki stil torbe. Nudimo vam raznolik izbor ručki i lanaca, od klasičnih do modernih stilova, koji će vašim torbama dodati funkcionalnost i modni pečat.

Tie tack pinovi su savršeni za one koji žele dodati jedinstveni i sofisticiran dodir svojim projektima. Otkrijte kako pinovi mogu dodati trodimenzionalni učinak i sofisticiranost vašim scrapbooking stranicama i ručno rađenim karticama. Možete ih koristiti kao ukras za kapute, torbe, šešire i druge modne dodatke.
Idealni su za izradu personaliziranog nakita koji odražava vaš jedinstveni stil.

Ovdje ćete pronaći i eyelete, male metalne prstenove koji se koriste u različite svrhe u šivanju, izradi nakita, scrapbooking-u, i drugim ručnim radovima. Oni su dizajnirani da ojačaju ili ukrase rupu kroz koju može proći vrpca, konac, ili neki drugi materijal. U izradi nakita, eyeleti se mogu koristiti za stvaranje visećih elemenata ili kao dio dizajna naušnica, ogrlica, i narukvica.

Pronađite kukice i kopče za svoje projekte u našoj ponudi i naručite online. Besplatna dostava za sve narudžbe od 33 €.