Ovdje možete pronaći raznolik izbor magneta za različite kreativne i praktične primjene. Ova kategorija obuhvaća sve magnete
uključujući neodimijske magnete koji se smatraju najjačim tipom trajnih magneta koji su trenutno dostupni na tržištu. Oni su izrađeni od legure neodimija, željeza i bora, što im daje izuzetno visoku magnetsku snagu u odnosu na njihovu veličinu. Često se koriste u izradi nakita, posebno u stvaranju magnetnih zatvarača za narukvice i ogrlice. Njihova mala veličina i snažno magnetsko polje čine ih idealnim za diskretne, ali efikasne zatvarače. Koriste se i u izradi edukativnih igračaka, puzzle igara i didaktičkih materijala koji potiču učenje kroz igru.

Naši magneti dolaze u različitim oblicima, veličinama i jačinama, pružajući vam slobodu da odaberete savršen magnet za vaš projekt. Feritni magneti, poznati i kao keramički magneti, su još jedna vrsta trajnih magneta koji se često koriste u različitim kreativnim i praktičnim primjenama. Ovi magneti su popularan izbor za izradu hladnjak magneta zbog njihove dobre magnetske snage i pristupačne cijene. Mogu se lako kombinirati s različitim materijalima poput gline, tkanine, papira ili plastike za stvaranje ukrasnih i funkcionalnih magneta.

Također nudimo magnetne folije koje se mogu koristiti za izradu prilagođenih magneta ili za privremeno pričvršćivanje predmeta na metalne površine.

Magneti nude širok spektar mogućnosti za kreativni izraz i praktičnu upotrebu. Njihova svestranost čini ih neophodnim alatom u mnogim hobi i profesionalnim projektima. Bilo da radite na izradi personaliziranih hladnjak magneta, edukativnih alata ili trebate magnete za profesionalne projekte, naša ponuda će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Otkrijte snagu i svestranost magneta i kako oni mogu obogatiti vaše kreativne i praktične projekte.