Božićni ukrasi donose magiju i veselje u svaku kuću tijekom blagdana. Na NB Hobby & Art web shopu možete pronaći širok izbor božićnih dekoracija koje će zadovoljiti sve vaše kreativne potrebe.

Figurice za božićno selo

Naša kolekcija figura za božićno selo uključuje detaljno izrađene minijaturne kuće, trgovine, ljude i životinje koje možete kombinirati i stvoriti vlastitu božićnu scenu. Imamo i gotova božićna sela s glazbenom podlogom i svjetlima za prekrasan božićni doživljaj.

Neizostavne božićne jaslice

Božićne jaslice su neizostavan dio blagdanske dekoracije. Naša ponuda uključuje različite setove jaslica koje prikazuju rođenje Isusa Krista. Jaslice dolaze u različitim veličinama i stilovima, od tradicionalnih do modernih dizajna, te su idealne za stvaranje svečane atmosfere u vašem domu. Ovdje možete pronaći i bazu za izradu vlastitih te figure za jaslice

Adventski vijenci

Vijenci su idealni za izradu adventskih aranžmana i kao ukrasi za vrata. Nudimo razne stilove, uključujući prirodne i umjetne vijence ukrašene šišarkama, bobicama i mašnama. Personalizirani vijenci s imenom ili inicijalima pružaju dodatni blagdanski šarm.

Božićna svjetla

Naša božićna rasvjeta unose toplinu i sjaj u vaš dom. Dostupne su LED lampice, svjetlosne zavjese i figure koje će osvijetliti vaš prostor i stvoriti magičnu atmosferu. Idealna su za unutarnju i vanjsku upotrebu.

Božićni motivi i ukrasne trake

Dodajte poseban dodir svom blagdanskom dekoru s našim dekorativnim motivima i prekrasnim ukrasnim trakama. Imamo širok izbor raznih motive poput zvijezda, češera, sobova, pahuljica i anđela, te trake koje možete koristiti za zamatanje poklona ili dekoraciju vašeg doma.

Adventske svijeće

Pripremite se za Božić uz naše adventske svijeće. Nudimo setove tradicionalnih adventskih svijeća, kao i mirisne svijeće koje će unijeti dodatni ugođaj u vaš dom. Svijeće možete pronaći u raznim oblicima i savršene su za adventske vijence ili kao samostalne dekoracije.

Materijali za scrapbooking i decoupage

Kreativci će obožavati naš izbor materijala za scrapbooking i decoupage s božićnim temama. Pronađite papire s uzorcima, svjetlucave trake te razne ukrase za izradu jedinstvenih albuma, čestitki i drugih blagdanskih projekata.

Kalupi s božićnim motivima

Kalupi s božićnim motivima su savršeni za izradu dekoracija od kolačića do gipsanih ukrasa. Imamo silikonske i plastične kalupe u obliku zvijezda, snjegovića, božićnih drvca i drugih blagdanskih simbola.

NB Hobby & Art nudi sve što vam je potrebno za stvaranje savršenog blagdanskog ugođaja. Naša široka ponuda božićnih ukrasa, od figura božićnih sela do adventskih svijeća, omogućava vam da unesete radost i svečanost u vaš dom. Pregledajte našu kolekciju i odaberite savršene ukrase za vaš dom.

Za sve narudžbe iznad 33 €, dostava je besplatna.