Nudimo vam jedinstvenu kolekciju papira za scrapbooking i sve vaše umjetničke i obrtničke projekte. Naša pažljivo odabrana ponuda uključuje sve od ekskluzivnih card collections od Stamperie, preko raznolikih ukrasnih papira, do inovativnih pop up card setova i raznolikih scrapbooking papira u setu.

Card Collections od Stamperie su pravi dragulji za sve ljubitelje papirnih obrta. Svaki set sadrži pažljivo odabrane papire koji se savršeno dopunjuju, nudeći vam harmonične boje i dizajne za izradu elegantnih čestitki, albuma i drugih papirnih kreacija.

Naši pop up card setovi su višenamjenski i idealni su ne samo za stvaranje jedinstvenih, trodimenzionalnih čestitki, već i kao zanimljiv dodatak vašim scrapbooking projektima. Ovi setovi nude sve što vam je potrebno za dodavanje dinamičnog, interaktivnog elementa u vaše radove, bilo da se radi o personaliziranim čestitkama ili kao kreativni dodatak u vašim scrapbookovima. S našim pop up setovima, možete lako dodati volumen i pokret vašim stranicama, čineći svaki projekt još posebnijim i upečatljivijim.

Scrapbooking papiri mini u setu su idealni za manje projekte ili kao dodatak vašoj postojećoj kolekciji. Savršeni su za izradu mini albuma, čestitki ili za detaljno ukrašavanje vaših scrapbooking stranica.
Za veće projekte, naši setovi scrapbooking papira pružaju vam širok spektar boja i stilova. Bilo da ste početnik ili iskusni scrapbooker, ovi setovi su odličan izbor za stvaranje koherentnih i stilski usklađenih stranica.

Bilo da tražite materijale za svoj sljedeći veliki projekt ili samo želite dodati nešto novo svojoj kolekciji, naša ponuda će zadovoljiti sve vaše kreativne potrebe. Istražite naš asortiman danas i započnite svoju sljedeću kreativnu avanturu!

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 33 €, a za narudžbe iznad 70 € odobrit ćemo vam dodatan popust od 10%.