Otkrijte široku kolekciju pribora za scrapbooking, savršenu za sve vaše kreativne potrebe. Od profesionalnih brush penova Ecoline do preciznih finelinera Bruynzeel, naš asortiman je pažljivo odabran kako bi zadovoljio i najzahtjevnije scrapbookere.

Naši Ecoline brush penovi nude živopisne boje i savršeni su za dodavanje fluidnih, akvarelnih efekata vašim stranicama. Njihova meka četkica omogućava lako stvaranje tankih i debelih linija, idealno za naslove i detalje. Za precizno crtanje i pisanje, Bruynzeel finelineri su nezaobilazan alat. Dodajte na to i highlightere koji će istaknuti važne dijelove vaših stranica i vaš scrapbook će oživjeti s detaljima i naglascima.

Edding markeri za kaligrafiju ili Staedtler metallic calligraphy setovi su idealni za elegantno pisanje, dok će gelly olovke dodati sjaj i teksturu. Gel penovi su savršeni za dodavanje finih detalja i dekoracija. Kod nas možete pronaći i Promarkere Winsor&Newton koji su poznati po svojoj visokoj pigmentaciji i širokom spektru boja. Nude bogate, živopisne nijanse koje su idealne za dodavanje dubine, sjene i detalja scrapbooking projektima. Većina Promarkera dolazi s dvostrukim vrhovima – jednim finim vrhom za detaljno crtanje i pisanje te širim koso rezanim vrhom za brzo i široko bojanje. Ovo ih čini izuzetno svestranima za različite tehnike u scrapbookingu.

Nudimo vam širok izbor tinti živih boja na bazi otapala. Otisci napravljeni tintama na bazi otapala obično su otporni na vodu nakon sušenja, što ih čini idealnim za projekte koji mogu doći u kontakt s vlagom ili za tehnike koje uključuju slojeve različitih medija. Ove tinte su posebno efikasne za upotrebu na neporoznim površinama poput plastike, metala, stakla i sjajnog papira, gdje druge vrste tinti možda neće biti efikasne.

Za ravnomjerno nanošenje tinte koristite Ink aplikatore. Koriste se tako što se spužvica umoči u tintu, a zatim nježno tapka ili trlja po površini papira. Ovo omogućava kontrolirano i ravnomjerno nanošenje tinte, stvarajući glatke prelaze boja, sjene, ili čak i složene efekte poput ombre.

Koristan pribor za scrapbooking svakako su i samozacjeljujuće podloge za rezanje. Izrađene su od posebnog materijala koji se “samozacjeljuje”. To znači da kada se na njima reže, rezovi ne ostavljaju trajne ožiljke ili ureze. Materijal se obnavlja nakon rezanja, čime se produžava vijek trajanja podloge

Rezalice za papir su neophodne za scrapbooking, izradu čestitki, izradu modela, i mnoge druge umjetničke i obrtničke projekte. Omogućit će vam brzo i efikasno rezanje, što štedi vrijeme i povećava kvalitetu konačnog proizvoda.

Odaberite svoj pribor za scrapbooking iz naše ponude i naručite online. Za sve narudžbe iznad 70 € odobrit ćemo dodatan popust od 10%. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 33 €.