• LOKLiK Crafter Cutting Machine 86168 VPLOK-4

  5.00 out of 5
  365,00 

  Naš pametni stroj za rezanje s aplikacijom jednostavnom za korištenje. Dizajnirajte i personalizirajte sve, od prilagođenih čestitki do jedinstvene odjeće i više!

  Visoko precizan rez

  S našim samorazvijenim oštricama od čvrste i izdržljive legure i dugo testiranim brzim motorom, brzina rezanja LOKLiK Craftera općenito je 10-20% brža od strojeva za rezanje pod istim uvjetima testiranja.

  Smanjena buka mjenjača

  Izvrsna tehnologija za uklanjanje buke pomaže u pružanju iznimno tihog radnog iskustva. Sa zvukovima zupčanika ispod 70 dBa, naš Crafter je do 30% niži od strojeva za rezanje.

  Precizan rez za praćenje

  Zahvaljujući naprednoj značajci “Print Then Cut”, LOKLiK Crafter može napraviti precizan prateći rez duž konture ispisanih slika, čak i sa zamršenim uzorcima.

  Višenamjenske značajke

  Naš Crafter dizajniran je s dvije različite stezaljke za alate, što vam omogućuje izradu personaliziranih i profesionalnih projekata s oštricama za rezanje ili olovkama u boji.

  Način rada s više uređaja

  Sa svojim super-stabilnim USB i Bluetooth sustavom povezivanja, korisnici mogu upravljati s nekoliko LOKLiK Craftera u isto vrijeme, čime se značajno povećava produktivnost. Offline način rada Budući da Crafter povezujete USB kabelom ili Bluetoothom, ne morate se oslanjati na internetsku vezu. Nema više brige o gubitku napretka kada mreža padne. Možete nastaviti rezati zadatke čak i kada nema interneta. Stvorite bilo što, gdje god želite.

  LOKLiK IdeaStudio

  LOKLiK IdeaStudio je naš softver za grafički dizajn koji povezuje vaše računalo, tablet ili telefon s vašim LOKLiK Crafterom. Omogućuje LOKLiK strojevima da rade istovremeno, čak i uz lošu mrežnu vezu.

  Neograničena duljina za materijale bez matica

  Ako koristite materijale bez prostirke, možete rezati materijale do 30,5 cm širine, ali neograničene duljine.

  Kreirajte s više različitih materijala

  Naši strojevi za rezanje mogu raditi s različitim materijalima, poput vinila za prijenos topline (HTV), ljepljivog vinila, sublimacijskog papira, kartona, papira za prijenos topline, tkanine i više.

  Boja: plava

  Što je uključeno u kutiju:

  1 x LOKLiK Crafter dimenzije: 56x18x14,5 cm

  1 x Kućište oštrice

  1 x držač olovke

  2 x Rezna oštrica 45° – crveni poklopac

  2 x Rezna oštrica 60° – plavi poklopac

  Adapter napajanja

  USB kabl

  Korisnički priručnik

 • LOKLiK mini Heat Press 86166 VPLOK-3

  0 out of 5
  61,50 

  LOKLiK Mini Heat Press je prijenosna toplinska preša koja može dobro raditi s vinilom za prijenos topline (HTV), sublimacijskim papirom i projektima prijenosa topline i mnogim drugim. Također se može koristiti kao kućansko glačalo s tri različite postavke grijanja i izoliranim postoljem.

  Praktičan i prenosiv dizajn

  Ova kompaktna toplinska preša ima proširenu grijaću ploču dimenzija 6,6 x 11 cm, koja nudi poboljšanu pokrivenost unutar istih dimenzija, uz zadržavanje svoje prenosivosti i laganog dizajna.

  Brzo i ravnomjerno zagrijavanje

  Grijaća ploča presvučena keramičkim materijalom osigurava ravnomjernu i brzu raspodjelu topline. Dodatno, potplat je izrađen od materijala otpornih na visoke temperature, što pridonosi njegovoj izdržljivosti i performansama.

  Podesivi načini grijanja

  Zagrijavanje na ispravnu temperaturu postalo je jednostavno uz 3 ugrađena načina grijanja: nisko (140°C), srednje (160°C) i visoko (180°C). Značajke sigurnosti i automatskog isključivanja Osim što ima certifikat FCC & UL, Mini Heat Press je opremljen izoliranom sigurnosnom bazom. Također uključuje funkciju automatskog isključivanja, koja se aktivira nakon 10 minuta neaktivnosti, povećavajući sigurnost korisnika i energetsku učinkovitost.

  Što je uključeno u pakiranju:

  1 x LOKLiK Mini Heat Press

  1 x izolacijska baza 1 x putna torba

  1 x korisnički priručnik

 • LOKLiK heat Press Machine 86167 VPLOK-2

  0 out of 5
  198,50 

  LOKLiK Heat Press ima dizajn s dvostrukom ručkom, nadopunjen integriranim digitalnim sustavom pritiska koji daje podatke u stvarnom vremenu na zaslonu. Ovaj svestrani uređaj kompatibilan je s različitim materijalima kao što su vinil za prijenos topline (HTV), sublimacijski papir i različiti projekti prijenosa topline. Njegova se funkcionalnost proteže na posluživanje kao kućansko glačalo, s ugrađenom značajkom automatskog isključivanja za dodatnu sigurnost i praktičnost.

  Nova funkcija prikaza tlaka

  S 4 standardno ugrađena poluvodička senzora tlaka može prikazati točne vrijednosti tlaka izravno na zaslonu.

  Brzo i ravnomjerno zagrijavanje

  Grijaća ploča presvučena keramičkim materijalom osigurava ravnomjernu i brzu raspodjelu topline. Dodatno, potplat je izrađen od materijala otpornih na visoke temperature, što pridonosi njegovoj izdržljivosti i performansama.

  Značajke sigurnosti i automatskog isključivanja

  Osim što ima certifikat FCC & UL, Heat Press je opremljen višeslojnom toplinskom izolacijom i izoliranom sigurnosnom bazom. Također uključuje funkciju automatskog isključivanja, koja se aktivira nakon 15 minuta neaktivnosti, povećavajući sigurnost korisnika i energetsku učinkovitost.

  Dizajn s dvostrukom ručkom

  Heat press je oprema s dvostrukim ručkama smještenim s obje strane, popraćena dodatnom gornjom ručkom, što je čini fleksibilnom i jednostavnom za korištenje.

  Veličina: 25,4 cm x 25,4 cm

  Boja: plava

  Što je uključeno u pakiranju:

  1 x LOKLiK Easy Heat Press

  1 x izolacijska baza

  1 x putna torba

  1 x korisnički priručnik

  Način upotrebe:
  1. KORAK – Postavite odgovarajuću temperaturu i vrijeme za svoj materijal.
  2. KORAK – Primijenite toplinski pritisak na projekt.
  3. KORAK – Završite svoju kreaciju i vratite prešu na bazu.

 • LOKLiK Auto Heat Press Machine Heat Plate 86165 VPLOK-1

  0 out of 5
  535,00 

  LOKLiK Auto Heat Press je pametna toplinska preša koja bez napora radi s različitim projektima prijenosa topline. Samo pritisnite jednu tipku za početak i omogućit ćete bržu i ravnomjerniju raspodjelu topline u usporedbi s običnim pritiskom. Uz dodatnu sigurnost od višeslojne izolacije i značajke automatskog isključivanja.

  Automatski i jednostavan dizajn

  Automatsko grijanje ima ugrađeno pokretanje jednim gumbom i automatsko podizanje kako bi bilo što jednostavnije za korištenje. Ravnomjerno vrši pritisak na sve vaše materijale, s debljinom do 2,5 cm.

  Razni načini grijanja

  S 4 brza načina rada, 2 načina definirana od strane korisnika i automatskim načinom rada za serijsku proizvodnju, Auto Heat Press značajno poboljšava vašu učinkovitost i čini ga još lakšim za korištenje.

  Brzo i ravnomjerno zagrijavanje

  Uključujući ugrađeni motor s dvostrukom zonom grijanja, elemente NTC (negativni temperaturni koeficijent) i tehnologiju termistora, ovaj sustav osigurava ravnomjerno grijanje. Postiže brz porast temperature, dostižući 210°C za manje od 6 minuta i 160°C za samo 4 minute.

  Značajke sigurnosti i automatskog isključivanja

  Osim što ima certifikate FCC & UL, Auto Heat Press ima dizajn ladice za izvlačenje, višeslojnu toplinsku izolaciju i izoliranu sigurnosnu bazu. Također uključuje funkciju automatskog isključivanja, koja se aktivira nakon 10 minuta neaktivnosti, povećavajući sigurnost korisnika i energetsku učinkovitost.

  Boja: plava

  Upute za korištenje:
  Korak 1
  Uključite napajanje i pokrenite stroj. Postavite odgovarajuću temperaturu i vrijeme za svoj materijal prema priručniku.
  Korak 2
  Stavite svoje materijale i projekt na izvlačnu ploču ladice.
  3. korak
  Gurnite ploču s vašim projektom na mjesto i pritisnite.
  Korak 4
  Čekate završetak pritiskanja, izvadite svoj projekt i uživajte!

 • LOKLiK cutting blade 45° set

  0 out of 5
  7,30 

  LOKLiK cutting blade 45° set – oštrica/nož za rezanje 45°  za fino rezanje izrađena je od tvrde i izdržljive legure tako da možete nastaviti stvarati, lako se postavlja s magnetskim kućištem oštrice koje se koristi na LOKLiK Crafteru i možete koristiti različite materijale kao što su: vinil za prijenos topline, ljepljivi vinil, cardstock (papir, karton…) itd. Ovaj paket uključuje: 2 oštrice za rezanje 45°

 • LOKLiK cutting blade 60° set

  0 out of 5
  7,30 

  LOKLiK cutting blade 60° set – oštrica za duboko rezanje 60° izrađena je od čvrste i izdržljive legure tako da možete nastaviti stvarati, lako se postavlja s magnetskim kućištem oštrice koje se koristi na LOKLiK Crafteru i možete koristiti različite materijale kao što su: tkanine, cardstock (papir, karton…), itd. Ovaj paket uključuje: 2 oštrice za rezanje 60°

  
  
 • LOKLiK blade set

  0 out of 5
  29,30 
  LOKLiK blade set - Komplet oštrica uključuje kućište oštrice, oštricu za rezanje 45° i oštricu za rezanje 60°.

   

 • LOKLiK dual tip brush pens 12 kom

  0 out of 5
  12,70 

  LOKLiK dual tip brush pens 12 kom – markeri s dva vrha u 12 različitih boja, na bazi su akvarela, bez mirisa su i netoksične, tako da možete pustiti svoju kreativnost na volju. S jedne strane ima vrh od 1-2 mm, a s druge strane vrh od 0,4 mm tako da možete odabrati pravu debljinu za svaki projekt. Ovaj set uključuje: 12 različitih boja markera s dva vrha i 1 adapter za držač markera.

  
  
 • LOKLiK heat press mat 29.21×29.21 cm

  0 out of 5
  12,60 

  LOKLiK heat press mat – podloga za toplinsko prešanje koja se može koristiti s obje strane i daje ravnu i stabilnu površinu koja može izdržati do 220 °C. Podloga je izrađena od 7 različitih slojeva materijala kako bi uvijek pružila savršene rezultate. Tkanina podloge je otporna na vatru (do 220 °C). Reflektira toplinu i preusmjerava vlagu.

  Zašto biste trebali koristiti Heat Press Mat?

  – Štiti površine od topline

  – Odbija toplinu prema gore i dobro je zadržava

  – Odvraća vlagu

  – Lagana (100 grama) i izdržljiva

  – Jednostavna za korištenje i skladištenje

  Veličina: 29,21 cm x 29,21 cm, pakiranje: 1 komad

 • LOKLiK teflon sheet set 3 kom

  0 out of 5
  7,95 

  LOKLiK teflon sheet set 3 kom veličine 30 cm x 40 cm – PTFE teflonski list djeluje kao izolator koji ograničava toplinu koja se prenosi iz toplinske preše na vaše materijale, što štiti vaše dizajne od oštećenja zbog prevelike topline. Može se ponovno koristiti više puta s obje strane, a također je lako obrisati sve ostatke tako da ćete uvijek imati savršen gotov dizajn. PTFE teflonski list izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji mogu izdržati temperature do 600°C, a također je posebno debela, 0,11 mm, tako da je možete uvijek iznova koristiti. Može se koristiti za: neljepljive obloge za pećnicu, kao štitnik za glačanje na odjeći, kod prijenosa toplinske preše, na daskama za glačanje itd.

 • LOKLiK Auto Tumbler Heat Press

  0 out of 5
  345,00 

  LOKLiK Auto Tumbler Heat Press – Nema više ručnog ili ponavljanog pritiskanja. Sa samo jednim pritiskom, naš LOKLiK Auto Tumbler Heat Press automatski primjenjuje savršenu količinu pritiska na temelju promjera vaše čaše, šalice i sl. Postignite profesionalne i briljantne rezultate ukrašavanja bez napora.

  Radi s raznim čašama i šalicama zahvaljujući duljoj i većoj grijaćoj ploči, naš Auto Tumbler Heat Press kompatibilan je sa širokim rasponom šalica, čaša, staklenih čaša, boca za vodu i sl. Pogodan je za cilindrične predmete promjera 7,5 – 8,5 cm. Osim toga, ima dovoljno prostora za pritiskanje dvije male šalice ili čaše u isto vrijeme, tako da možete još više ubrzati svoj rad!

  Prilagodljive postavke topline –  Naša automatska toplinska preša ima ugrađeni LED zaslon i prilagođene gumbe za postavke, koji omogućuju jednostavno praćenje postavki temperature (do 200 ℃) i vremena (do 600 s) tijekom rada.

  Prenosiv i moderan dizajn –  Sa svojim prijenosnim i minimalističkim dizajnom (samo 4,5 kg, 32,8 x 27,8 x 16 cm), Auto Tumbler Heat Press vam omogućuje da radite čak i u malim prostorima dok dodajete high-tech notu vašem radnom prostoru. Ukupni grijač: 24,5 cm u koji možete staviti čaše i šalice promjera 7,5 – 8,5 cm & Može stati do 2 šalice od max. 425 ml u isto vrijeme. 

  Sigurnosne značajke – Naš automatski stroj za toplinsko prešanje s čašom se gasi nakon 15 minuta neaktivnosti, osiguravajući vašu sigurnost. Dodatno, funkcija zaustavljanja u nuždi pruža dodatnu zaštitu od nezgoda. 

  Pakiranje: 1 komad

 • LOKLiK cardstock set 60 kom

  0 out of 5
  24,50 

  LOKLiK cardstock set 60 kom – Podignite svoju kreativnost s našim najkvalitetnijim materijalima, glatkim teksturama i spektrom svijetlih, bogatih boja koje čine vaše projekte istaknutima! Lako ih je rezati, bušiti i savijati tako da možete napraviti sve svoje projekte iz snova. Također je bez lignina i kiselina. Oslobodite svoj kreativni vrtlog s beskrajnim mogućnostima! Od personaliziranih čestitki do šarmantnih pozivnica, spomenara prepunih uspomena i foto-papira savršenog izgleda. Uronite u svijet rezanja papira i gledajte kako vaša mašta poprima oblik. Pospite radost ukrasima za rođendane, vjenčanja, festivale i sve događaje između. Neka vaša kreativnost ne poznaje granice – neka zablista! Ovaj paket uključuje: 4 x zlatna 180 gr, 4 x crvena 180 gr, 4 x rose crvena 180 gr, 4 x pink 180 gr, 4 x narančasta 180 gr, 4 x limun žuta 180 gr, 4 x zelena 180 gr, 4 x svijetlo plava 180 gr, 4 x lake blue 180 gr, 4 x tamno ljubičasta 180 gr, 2 x glitter zlatna 300 gr, 2 x glitter rose gold 300 gr, 2 x glitter srebrna 300 gr, 2 x glitter roza 300 gr, 2 x glitter narančasta 300 gr, 2 x glitter zelena 300 gr, 2 x glitter nebesko plava 300 gr, 2 x glitter royal blue 300 gr, 2 x glitter ljubičasta 300 gr, 2 x glitter crna 300 gr, Pakiranje: 60 komada, veličina: 21,6×28 cm

 • LOKLiK Cutting Mat Multicolor 86185 VPLOK-5

  0 out of 5
  14,40 

  Podloga za rezanje ima savršenu količinu ljepljivosti, njezino je ljepilo dovoljno jako da zadrži materijale na mjestu, ali se lako odlijepi bez ikakvih poderotina, zadržava svoju ljepljivost čak i nakon mnogo korištenja. Priloženi strugač olakšava i brzo struganje bilo kakvog viška materijala s prostirke. Podloga je izrađena od netoksičnih PVC materijala koji se lako čiste, ekološki su prihvatljivi i nemaju mirisa. Podloga za rezanje savršena je za širok raspon materijala, uključujući lagane materijale, materijale srednje težine i teške materijale. Držite prozirnu zaštitnu foliju na podlozi za rezanje nakon uporabe kako biste je zaštitili od dlačica i prašine. Pomoći će da podloge za rezanje traju dulje i imaju bolju izvedbu.

  Ovaj paket uključuje:

  • 1 x Green Standard Grip Mat za rezanje

  • 1 x ljubičasta oštra podloga za rezanje

  • 1 x Blue Light Grip Mat za rezanje

  • 3 x Prozirna zaštitna folija

  • 1 x strugač

  Dimenzija: 30,5×30,5 cm

   

 • Cutting Mat Green 86182 VPLOK-6

  0 out of 5
  14,40 

  Zelena podloga za rezanje posebno je namijenjena materijalima za standardno držanje kao što su glačanje, vinil, karton, papir s uzorkom, reljefni karton itd. Podloga za rezanje ima savršenu količinu ljepljivosti, njezino je ljepilo dovoljno jako da zadrži materijale na mjestu, ali se lako odlijepi bez ikakvih poderotina, zadržava svoju ljepljivost čak i nakon mnogo korištenja. Priloženi strugač olakšava i brzo struganje bilo kakvog viška materijala s prostirke. Podloga je izrađena od netoksičnih PVC materijala koji se lako čiste, ekološki su prihvatljivi i nemaju mirisa. Držite prozirnu zaštitnu foliju na podlozi za rezanje nakon uporabe kako biste je zaštitili od dlačica i prašine. Pomoći će da podloge za rezanje traju dulje i imaju bolju izvedbu.

  Ovaj paket uključuje:

  • 3 x Green Standard Grip Mat za rezanje

  • 3 x Prozirna zaštitna folija

  • 1 x strugač

  Dimenzija: 30,5×30,5 cm

 • Cutting Mat Purple 86183 VPHTV-11

  0 out of 5
  14,40 

  Pakiranje: 3 kom., dimenzija: 30,5×30,5 cm, opis: HTVRONT podloge Strong Grip za rezanje prilagođene su kako bi odgovarale uobičajenim materijalima za izradu. Imaju savršenu ljepljivosti, dovoljno jako da zadrži materijale na mjestu, ali se lako odlijepi bez ikakvih poderotina. I zadržava svoju ljepljivost nakon mnogo korištenja. Podloga je izrađena od netoksičnih PVC materijala koji se lako čiste, ekološki su prihvatljivi i nemaju mirisa. HTVRONT podloga za rezanje savršena je za širok raspon materijala, uključujući lagane materijale, materijale srednje težine i teške materijale. Držite prozirnu zaštitnu foliju na podlozi za rezanje nakon uporabe kako biste je zaštitili od dlačica i prašine. Pomoći će da podloge za rezanje za Cricut podloge traju dulje i imaju bolju izvedbu. Sa strugačem možete lako i brzo ostrugati višak komada.
  HTVRONT podloge za rezanje savršeno rade sa strojevima Cricut Explore Air 2/Air/One/Maker.

 • Vinyl Weeding Tools Bundle 86187 VPLOK-8

  0 out of 5
  16,30 

  Ovaj paket sadrži sve potrebne alate za jednostavno uklanjanje viška materijala iz vaših projekata i ubrzavanje tijeka rada. Oba dizajna alata za uklanjanje trava čine vrlo lakim hvatanje čak i najsitnijih detalja, uključujući negative komadića vinila i peglanja s nosača ili izbijanje najsitnijih detalja s vaših kartonskih dizajna. Na taj način ih možete jednostavno prikupiti u sakupljaču otpada kako se ne bi izgubili nigdje drugdje na vašem dizajnu. Strugač je jednostavan za korištenje i osigurava da nećete imati mjehurića na svom dizajnu.

  Ovaj paket sadrži:

  • 1 x kuka za uklanjanje korova

  • 1 x ravna plijevka

  • 1 x sakupljač otpadaka

  • 1 x strugač

 • LOKLIK Vinyl Scrapers bundle 86189 VPLOK-7

  0 out of 5
  5,60 

  Strugači su jednostavni za korištenje i osiguravaju da nećete imati mjehurića na svom dizajnu. Dolaze u 2 veličine tako da ih možete koristiti i na većim i na manjim dizajnima. Strugači za vinil izrađeni su od netoksičnih PVC materijala, lagan je i izdržljiv. Ručka strugača s ergonomskim dizajnom ima savršene utore i lukove, sprječavajući klizanje uz ugodan osjećaj ruke.

  Ovaj paket sadrži:

  • 1 x mali strugač

  • 1 x veća strugalica

 • LOKLiK grid transfer tape 30 cm x 15 m

  0 out of 5
  35,50 

  LOKLiK grid transfer tape 30 cm x 15 m – transfer traka je prozirni ljepljivi papir s mrežom koji vam pomaže pri prijenosu ljepljivih vinilnih slika na glatke modele. Priložena rešetka olakšava savršeno poravnavanje dizajna na vrhu vaših modela. Ima odgovarajuću količinu ljepila tako da ne ostavlja nikakve ljepljive ostatke na vašim dizajnima. Posebno je dizajniran za rad s različitim ljepljivim vinilima.

  Pakiranje: 1 komad, veličina: 30 cm x 15 m

  
  
 • LOKLiK Permanent Adhesive Vinyl Matt Black 30.5x1200 cm

  LOKLiK Permanent Adhesive Vinyl Matt Black 30.5×1200 cm

  0 out of 5
  32,00 

  LOKLiK Permanent Adhesive Vinyl Matt Black 30.5×1200 cm, pakiranje: 1 komad (z230620)

 • LOKLiK sublimacijski papir A4

  LOKLiK sublimacijski papir A4

  0 out of 5
  0,15 

  LOKLiK sublimacijski papir A4, pakiranje: 1 komad

Pogledali ste sve proizvode.

Pogledali ste sve proizvode.