Pogledali ste sve proizvode.

Pogledali ste sve proizvode.

Slikanje nikad nije bilo lakše uz našu široku paletu proizvoda.

Bez obzira jeste li strastveni hobist, profesionalni slikar ili tek početnik u svijetu slikanja, ovdje ćete pronaći sve potrebno za svoje kreativne poduhvate.

Pogledajte naš bogat izbor akrilnih boja – od osnovnih boja do nijansi koje će oživjeti vaše vizije na platnu. Uz akrilne boje dolazi i širok spektar pribora za slikanje, poput kvalitetnih kistova, koji će vam omogućiti preciznost i slobodu u svakom potezu.

Ovdje ćete pronaći razne oblike kistova – od kistova za akril i uljane boje, kistova za akvarel, kistova za impasto tehniku pa sve do Paddle kistova serije Amsterdam,  renomiranog nizozemskog proizvođača Royal Talens.

Za one kojima je strast slikanje uljanim bojama i vole klasični izgled i duboke tonove, tu su uljane boje koje pružaju intenzivne pigmente i dugotrajne rezultate.

Idealan stalak za slikanje pružit će vam stabilnu podlogu i udobnost dok radite na svojim umjetničkim djelima. Bez obzira jeste li opčinjeni realističnim pejzažima, apstraktnim ekspresionizmom ili portretima koji pričaju priče, naša kategorija “Slikanje” ima sve što vam treba za ostvarenje vaših kreativnih vizija.

Iskoristite svoju umjetničku inspiraciju uz naše visokokvalitetne proizvode i stvorite nezaboravna djela koja će oplemeniti svaki prostor i ostaviti trag.

Dostava za narudžbe iznad 33 € je besplatna.