Pogledali ste sve proizvode.

Pogledali ste sve proizvode.

Pronađite savršenu podršku za svoje umjetničke projekte! Bez obzira jeste li entuzijastični početnik ili iskusni slikar, ovdje ćete naći širok spektar stalaka za slikanje koji će zadovoljiti vaše potrebe i stil stvaranja. Za one s manje prostora ili oni koji preferiraju praktičnost, nudimo mini stalak koji je kompaktan, ali i stabilan. Ako tražite više fleksibilnosti, naši stolni stalci za slikanje su idealni za rad na manjim površinama poput stola ili radnog stola.

Za umjetnike koji traže stalak za slikanje na otvorenom, imamo širok izbor poljskih štafelaja koji su lagani, prenosivi i pružaju stabilnost na različitim terenima. Bilo da slikate pejzaže, portrete ili apstraktne kompozicije, naši poljski štafelaji su savršeni suputnici za vaše umjetničke avanture na otvorenom. I na kraju, za trajnu i pouzdanu podršku, istražite našu kolekciju metalnih poljskih štafelaja koji kombiniraju izdržljivost s elegantnim dizajnom.

Odaberite stalak koji odgovara vašem stilu slikanja i počnite stvarati nevjerojatna umjetnička djela koja će osvojiti srca i umove.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 33 €, a za one iznad 70 € odobrit ćemo vam dodatan popust od 10%.