• Ljepilo za salvete MOD PODGE 32045 LJEP-1004

  0 out of 5

  Pakiranje: 59 ml, opis: Sjajno ljepilo/lak, na bazi vode, netoksično. Osim za decoupage tehniku može se korisiti i za mnoge druge tehnike npr, scrapbooking tehniku, lijepljenje fotografija, puzzli, transfer tehniku… Nanositi kistom ili spužvicom i čistiti ih vodom i sapunom dok se ljepilo još nije osušilo. Kada se koristi kao lak nanijeti tanki sloj i pustiti da se osuši 15-20 min., pa nanijeti novi sloj ili ravnomjerno samo jedan. Za PUZZLE: treba zaštititi radnu površinu ispod složenih puzzli. Mod Podge nanijeti ravnomjerno preko složenih puzzli i paziti da popuni sve “pukotine” te pustiti da se osuši. Za još bolju zaštitu nanijeti još jedan sloj na prednji ili zadnji dio već premazanih puzzla. Čuvati na sobnoj temperaturi.

 • Ljepilo za salvete MOD PODGE 32027 LJEP-50

  0 out of 5

  Pakiranje: 118 ml, opis: ljepilo/lak, na bazi vode, netoksično. Osim za decoupage tehniku može se korisiti i za mnoge druge tehnike npr, scrapbooking tehniku, lijepljenje fotografija, puzzli, transfer tehniku… Nanositi kistom ili spužvicom i čistiti ih vodom i sapunom dok se ljepilo još nije osušilo. Kada se koristi kao lak nanijeti tanki sloj i pustiti da se osuši 15-20 min. pa nanijeti novi sloj ili ravnomjerno samo jedan. ZA PUZZLE: treba zaštititi radnu površinu ispod složenih puzzli. Mod Podge nanijeti ravnomjerno preko složenih puzzli i paziti da popuni sve “pukotine” te pustiti da se osuši. Za još bolju zaštitu nanijeti još jedan sloj na prednji ili zadnji dio već premazanih puzzla. Čuvati na sobnoj temperaturi.

 • Ljepilo za salvete MOD PODGE 2551 LJEP-1000

  0 out of 5
  10,25 

  Pakiranje: 236 ml, opis: Sjajno/mat ljepilo/lak, na bazi vode, netoksično. Osim za decoupage tehniku može se korisiti i za mnoge druge tehnike npr, scrapbooking tehniku, lijepljenje fotografija, puzzli, transfer tehniku… Nanositi kistom ili spužvicom i čistiti ih vodom i sapunom dok se ljepilo još nije osušilo. Kada se koristi kao lak nanijeti tanki sloj i pustiti da se osuši 15-20 min. pa nanijeti novi sloj ili ravnomjerno samo jedan. ZA PUZZLE: treba zaštititi radnu površinu ispod složenih puzzli. Mod Podge nanijeti ravnomjerno preko složenih puzzli i paziti da popuni sve “pukotine” te pustiti da se osuši. Za još bolju zaštitu nanijeti još jedan sloj na prednji ili zadnji dio već premazanih puzzla. Čuvati na sobnoj temperaturi.

 • Ljepilo za salvete MOD PODGE SATIN 32046 LJEP-51

  0 out of 5
  9,95 

  Pakiranje: 236 ml, opis: satensko ljepilo/lak, na bazi vode, netoksično. Osim za decoupage tehniku može se korisiti i za mnoge druge tehnike npr, scrapbooking tehniku, lijepljenje fotografija, puzzli, transfer tehniku…
  Nanositi kistom ili spužvicom i čistiti ih vodom i sapunom dok se ljepilo još nije osušilo. Kada se koristi kao lak nanijeti tanki sloj i pustiti da se osuši 15-20 min. pa nanijeti novi sloj ili ravnomjerno samo jedan.
  ZA PUZZLE: treba zaštititi radnu površinu ispod složenih puzzli. Mod Podge nanijeti ravnomjerno preko složenih puzzli i paziti da popuni sve “pukotine” te pustiti da se osuši. Za još bolju zaštitu nanijeti još jedan sloj na prednji ili zadnji dio već premazanih puzzla.
  Čuvati na sobnoj temperaturi.

 • Mod Podge ljepilo gloss/mat 32028 VPLJEP-143

  0 out of 5

  Pakiranje: 473  ml, opis: ljepilo/lak, na bazi vode, netoksično. Osim za decoupage tehniku može se korisiti i za mnoge druge tehnike npr. scrapbooking tehniku, lijepljenje fotografija, puzzli, transfer tehniku… Nanositi kistom ili spušľvicom i čistiti ih vodom i sapunom dok se ljepilo još nije osušilo. Kada se koristi kao lak nanijeti tanki sloj i pustiti da se osuši 15-20 min. pa nanijeti novi sloj ili ravnomjerno samo jedan. Za PUZZLE: treba zaštititi radnu površinu ispod složenih puzzli. Mod Podge nanijeti ravnomjerno preko složenih puzzli i paziti da popuni sve “pukotine” te pustiti da se osuši. Za još bolju zaštitu nanijeti još jedan sloj na prednji ili zadnji dio već premazanih puzzla. Čuvati na sobnoj temperaturi.

 • Mod Podge ljepilo/lak starter pak 32662 VPLJEP-1014

  0 out of 5
  28,70 

  Pakiranje: 5×59 ml, opis: ljepilo/lak, na bazi vode, netoksično. Započnite s decoupageom s bocama putne veličine starog favorita, set uključuje: Sparkle, Paper Matte, Original Gloss, Original Matte i Outdoor.

 • Mod Podge ljepilo gloss 32663 VPLJEP-1015

  0 out of 5
  28,20 

  Pakiranje: 946 ml, opis: sjajno ljepilo/lak, na bazi vode, netoksično. Osim za decoupage tehniku može se korisiti i za mnoge druge tehnike npr, scrapbooking tehniku, lijepljenje fotografija, puzzli, transfer tehniku… Nanositi kistom ili spužvicom i čistiti ih vodom i sapunom dok se ljepilo još nije osušilo. Kada se koristi kao lak nanijeti tanki sloj i pustiti da se osuši 15-20 min., pa nanijeti novi sloj ili ravnomjerno samo jedan. ZA PUZZLE: treba zaštititi radnu površinu ispod složenih puzzli. Mod Podge nanijeti ravnomjerno preko složenih puzzli i paziti da popuni sve “pukotine” te pustiti da se osuši. Za još bolju zaštitu nanijeti još jedan sloj na prednji ili zadnji dio već premazanih puzzla. Čuvati na sobnoj temperaturi.

 • Mod Podge ljepilo satin 32603 VPLJEP-138

  0 out of 5
  16,72 

  Pakiranje: 473 ml, opis: satensko ljepilo/lak, na bazi vode, netoksično. Osim za decoupage tehniku može se korisiti i za mnoge druge tehnike npr, scrapbooking tehniku, lijepljenje fotografija, puzzli, transfer tehniku… Nanositi kistom ili spužvicom i čistiti ih vodom i sapunom dok se ljepilo još nije osušilo. Kada se koristi kao lak nanijeti tanki sloj i pustiti da se osuši 15-20 min. pa nanijeti novi sloj ili ravnomjerno samo jedan. ZA PUZZLE: treba zaštititi radnu površinu ispod složenih puzzli. Mod Podge nanijeti ravnomjerno preko složenih puzzli i paziti da popuni sve “pukotine” te pustiti da se osuši. Za još bolju zaštitu nanijeti još jedan sloj na prednji ili zadnji dio već premazanih puzzla. Čuvati na sobnoj temperaturi.

 • Mod Podge ljepilo Hard Coat 32057 VPLJEP-141

  0 out of 5
  14,20 

  Pakiranje: 236 ml, opis: sjajno ljepilo/lak, na bazi vode, netoksično. Mod Podge Hard Coat savršeno je ljepilo za decoupage za projekte koji zahtijevaju dodatnu izdržljivost ili su vrlo opterećeni, poput namještaja i površina koje se često dodiruju. Upotrijebite ovo ljepilo za decoupage kako biste stvorili prekrasne projekte uređenja doma i namještaja, kao i projekte od drveta, tkanine, plastike i platna.

 • Mod podge outdoor ljepilo 32047 LJEP-31

  0 out of 5
  15,90 

  Pakiranje: 236 ml, opis: ljepilo i lak na vodenoj bazi.